Ово су најпознатије »растурачице бракова«

Агенције
Ово су најпознатије »растурачице бракова«

Овим женама ништа није могло да стане на пут да добију заузетог мушкарца. Неке од ових прељубничких веза и даље трају, неку су добили дјецу, а неке су само „преноћиле". Како год било, тим мушкарцима су ове жене растуриле бракове.

Џенифер Лопез

Ова заносна Латина 2003. године "упала" је у брак Марка Антонија и Даинаре Торес, некадашње Мис Универзума. Антони се разводи од мисице 2004. године, а вјеридбу са Џенифер објављује само четири дана након потписивања папира за развод са Даинаром. Исте године, пјевачица и глумац су се вјенчали, али су се 2011. године развели, на Марков захтјев.

Бритни Спирс

Послије муњевито брзог развода од првог супруга Џејсона Александра, Бритни Спирс објавила је вјеридбу са плесачем Кевином Федерлајном. То би било океј да Кевин у том тренутку није добио друго дјете са Шар Џексон.

Анђелина Џоли

Док је звијезда Џенифер Анистон маштала о старости са својим тадашњим мужем Бредом Питом, Анђелина га је већ увелико завела на снимању филма "Господин и госпођа Смит". Глумац је убрзо поднио папире за развод брака од Џенифер. Он и Анђелина су и даље заједно, у браку, и имају шесторо дјеце.

Кристен Стјуарт

На снимању филма "Снежана и ловац", Кристен Стјуарт упустила се у аферу са ожењеним редитељем Рупертом Сандерсом. Цијелу причу је додатно "закомпликовало" то што је Кристен у том тренутку била у вези са Робертом Патинсоном. Када су фотографије које доказују њихову аферу преплавиле медије, Рупертова жена, Либерти Рос, са којом има двоје дјеце, поднијела је папире за развод. Ни Кристина и Роберт нису више заједно.

Карла Бруни

Ванбрачна веза Карле Бруни и Николе Саркозија само је једна ставка на дугачкој листи афера славне глумице и бивше француске прве даме. Прво је запала за око Мику Џегеру, имала је 23 године, била је фотомодел и дјевојка Ерика Клептона. Постала је Микова дјевојка и у исто вријеме љубавница Доналда Трампа. Она је "смувала" Џегера, али је тада поставила услов Трампу да ће оставити Мика уколико он раскине са вјереницом Марлом Мејплс. У међувремену Џегер је постао отац по други пут. Док је његова жена чувала бебу у Енглеској, он је био са Карлом на Тајланду…

Сијена Милер

Ожењени отац четворо дјеце, Балтазар Гети, упознао је Сијену преко заједничких пријатеља. Почели су да се виђају, а њихова "љубав" завршила је на насловним странама таблоида. По медијима су чак биле фотографије њих двоје са одмора у Италији, гдје се Сијена сунчала у топлесу.

Елизабет Тејлор

Филмска икона, Елизабет Тејлор, растурила је брак својој другарици и колегиници Деби Рејнолдс која је била удата за Ендија Фишера. Додуше, Елизабет се удавала чак осам пута. Шездесетих година Елизабет је била у добрим односима са Деби, али на крају је испало да је у још бољим са њеним супругом, Едијем Фишером.

Алиша Киз

Продуцент Касим Дин био је ожењен у тренутку када је упознао Алишу Киз. Пјевачицу то није спречило да се годину дана тајно виђа са њим. Он је на крају оставио тадашњу жену Машонду и вјенчао се са Алишом. Имају двоје дјеце и у браку су од 2009.

Амбер Херд

У тренутку када је почела да се виђа са Џонијем, он је још увијек био у браку са Ванесом Паради. Убрзо је глумац поднио захтјев за развод од Ванесе, са којом има двоје дјеце. Недавно се вјенчао са Амбер, а бивша жена му је послала чак и поклон. Тостер.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана