Ово су најбизарнији страхови познатих

ГС
Foto: Илустрација

Према научним истраживањима људи се највише боје висине и отвореног простора, а неријетко посједују социјалне фобије.

Сви ми имамо страхове, неки су оправдани, а за неке уопште немамо објашњење. Тако се и поједине познате личности плаше веома чудних ствари!

Чанинг Татум

Признао је да се плаши порцеланских лутки! Да, добро сте прочитали!

"Изгледају превише стварно и то ме ужасава. Можда је то остало од гледања хорор филмова, али ја увијек имам утисак да се њихове главе покрећу према мени када прођем поред њих", објаснио је.

Николе Кидман

Вјеровали или не, она се ужасно плаши лептира! Тај страх је развила у дјетињству, чак, је пробала и да га се ослободи, али никако не полази за руком.

"Ушла сам у велики кавез за лептире који се налази у Америчком музеју и имала сам свуда лептире по себи. Било је ужасно. Нисам успјела да се ослободим страха", признала је.

Двејн Џонсон

Синоним је за акционе филмове, али има фобију од ролеркостера. Објаснио је да се на ролекостеру осјећа заробљено и безнадежно.

Џенифер Енистон

Позната глумица Џенифер Енистон има страх од летења. Када је ишла у Мексико да прослави јубиларни 50. рођендан, чула је звук експолозије и била је то остварење њене највеће ноћне море.

Такође, открила је да има страх од уласка у воду, јер је једном као дијете упала троциклом у базен.

Кејти Холмес

Посједује огроман страх од паукова.

"Сви увијек кажу да не треба да се плашимо паукова, јер се они плаше нас, али ја и даље вриштим када видим паука, чак и оног најмањег", испричала је.

Клое Кардашијан

Има невјероватан страх од пупка.

"Мрзим пупак, и свој и туђи. Никоме не дирам пупак и забрањујем да се дира мој. Кад се туширам носим рукавице и вриштим сваки пут када оперем пупак", испричала је једом приликом.

Кајли Џенер

Ужасава прашине у шољицама! Кајли неко ко не подноси прашину и веома је уредна, чак сматра да има одређени поремећај који од ње изискује да све буде беспрекорно.

Мадонна

Ужасно се плаши громова и муња. Због тога, пред наступ, редовно тражи извјештаје временске прогнозе!

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана