Ово су мрачне тајне најпознатије породице на свијету

Агенције
Ово су мрачне тајне најпознатије породице на свијету

Породица Кардашијан постала је планетарно популарна захваљујући ријалитију "У корак са Кардашијинима", пуна је тајни које су дуго скривале од јавности.

Ким Кардашијан се удала са 19 година

Када се спомене супруг Ким Кардашијан, прва асоцијација је садашњи старлетин супруг, репер Кање Вест. Неки се сјећају и бившег, другог по реду супруга, Криса Хампреса. Међутим, већина је заборавила првог супруга славне Ким, Дајмона Томаса.

Док још никоме није било битно име Ким Кардашијан, она је побјегла у Лас Вегас с Дајмоном који је тада имао 29 година и баш како то често буде с браковима који се склопе на брзину, испоставило се да ствари баш не штимају. Наводно је њен први супруг био насилан, те је Ким терао на липосукцију и остале пластичне операције како би постала "савршена".

Као резултат тога је развод који је услиједио након три године брака. Дајмон све тврдње Кардашијанове негира, говорећи да је никад није ударио, те да је Ким била невјерна током њиховог брака.

Крис Џенер је варала супруга

Крис је стекла популарност након удаје за Роберта Кардашијана – адвоката који је америчкој јавности постао познат након што је бранио О.Ј.Симпсона који је био оптужен за убиство супруге 1995. године. Роберт је преминуо од рака 2003. године, а његова породица је насљедила његову имовину вриједну 100 милиона долара.

Крис је често пута названа краљицом породице Кардашијан, али је прати глас невјерне жене. Наводно је имала аферу с фудбалером Тодом Ватерманом док је била у браку са Робертом.

Како су писали страни медији Крис је варала и другог супруга, Бруса Џенера, који је такође бивши, а превару је признала једино сестри Карен.

Кејтлин Џенер (Брус Џенер) изазвала саобраћајну незгоду

Почетком прошле године, Кејтлин Џенер, који је тада још увијек био Брус Џенер, је учествовао у саобраћајној незгоди у којој је једна особа изгубила живот. Свједок наводи како је Брус налетио на спољни дио аутомобила који је након тога ударио у аутомобил из супротног правца.

Кардашијани тврде како су Џенера прогонили папараци, чак њих пет, и како је то главни узрок незгоде.
С друге стране "ABC’s Witness News" наводи како нигдје у близини није било папараца. Након суђења, Кејтлин је ослобођена, али сумња и даље постоји. Иако је променио пол, то не мијења чињеницу да је цио случај остао обавијен велом тајни.

Услови производње колекције Кардашијан

Како је ријалити " У корак са Кардашијанима " постао све популарнији, даме из познате породице одлучиле су да искористе сваки аспект славе. Оне су почеле да улажу и у остале уносне послове као што су линија одјеће, ципела и парфема.

Међутим, проблем настаје када се покрене питање како настаје та одјећа, преноси Блиц.

Велика је тајна да се линија одјеће с потписом Кардашијан производи у Кини, мјесту гдје робу често ради јефтина радна снага. Како пише "Језебе", њихова се роба производи негдје у провинцији Гуангдонг гдје радници наводно добијају долар по сату, а раде у нехуманим условима. Наравно, забрањено им је да говоре о томе за кога раде и како раде.

Диплома Кајли Џенер

Када је манекенка Кајли Џенер дипломирала, вијест су пренијели сви свјетски медији. Међутим, велика тајна је да Кајли уопште није ишла у школу. Џенерова се опредјелила за ванредно школовање, па су је подучавали код куће. Али, то би трајало само три до четири сата, а осталих двадесет је ваљда учила како да направи да уста изгледају пуније.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана