Ово су дjевојке у чијем друштву сваки мушкарац жели да буде, али не на дуге стазе

Агенције
Ово су дjевојке у чијем друштву сваки мушкарац жели да буде, али не на дуге стазе

Израз "орбитирајућа девојка" можда није толико популаран, али ријеч је о дјевојкама које се у групицама скупљају око фрајера и прате их у стопу. Увјек имају фаворита, али су спремне да их замјене за било кога ко покаже интерес.

 Већина њих жели везу, али понашају се као да им је потпуно свеједно – то је први разлог зашто их мушкарце воле више од дјевојака са којима желе нешто више. Ево још неких карактеристика оваквих дјевојака:

Спремне су на секс

Овакве дјевојке се неће наљутити ако их мушкарац након секса пошаље кући и не јави се након тога – заправо, врло вјероватно хоће али то неће показати што је чини популарном у мушком друштву.

Не траже ништа

Мушкарци то користе као савршен изговор. Жена која се у старту поставила као жена која не жели ништа озбљно нема право да прозира фрајера да јој нешто дугује.

Увијек је ту негдје

"Орбитирајуће дјевојке" увијек круже око мушкараца у нади да ће упецати неког ко ће им дати баш оно што желе. Мушкарци с друге стране, знају да им неће дати баш ништа, али се не осјећају лоше због тога јер знају да ће она убрзо пронаћи неког новог.

Дижу им его

Постоје мушкарци којима је главни циљ да имају жене око себе јер сматрају да их то чини пожељнијим. Мушкарац који свој его пумпа бројем жена који га окружује најрадије ће одабрати више „орибитирајућих" него једну праву.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана