Ово како Шакира и Пике одржавају страст у браку

Aгенције
Ово како Шакира и Пике одржавају страст у браку

Пјевачица Шакира која је у браку са шпанским фудбалером Жераром Пикеом у једном интервјуу отворено је говорила о томе како треба одржавати страст у браку.

Наиме, Шакира и Пике су у вези већ три године, а прије око годину дана добили су сина Милана. Пјевачица наглашава да ни долазак бебе није утицао да се умањи страст у њиховој вези, напротив.

"Мислим да је за страствену везу потребно доста смијања и забаве када сте заједно. То је заиста најбитније. Такође, важно је да будете компатибилни и да обоје желите да васа веза опстане. Тренутно сам јако срећна, јер мој партнер и ја желимо исте ствари", рекла је колумбијска пјевачица.

Шакира је говорила о томе и како је брзо успјела да поврати линију након порођаја и задржи титулу дугогодишње секс бомбе.

"Мени је стварно смијешно што ме људи сматрају сексепилном. Ја уопште себе не видим на тај начин. Сексепил је стање ума, ако сте срећни и задовољни својим животом то се онда пројектује и на ваш изглед", рекла је и додала да је трудничке килограме скинула здравом исхраном и комбинованим физичким активностима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана