Ово је страшна исповијест краљице порно-филмова Трејси Лордс

Агенције
Ово је страшна исповијест краљице порно-филмова Трејси Лордс

Исповест Трејси Лордс зашањила је свијет. Некада је била највећа порно-звијезда, али оно што мало ко зна јесте да су сви, ама баш сви филмови с Трејси снимљени када је она била малољетна. Заправо, само један није, и то посљедњи, под називом “Трејси, волим те”. Тај је снимила само два дана након 18. рођендана. Тада је већ увелико била навучена на кокаин и хероин…

Наиме, када је имала само десет година, силовао ју је шест година старији дечко из њене школе. А наредних неколико година на њој се сексуално иживљавао дечко њене мајке. Оца није имала, тачније, он је био тежак алкохоличар, од којег је њена мајка побјегла када је Трејси била још веома мала.

Први филм за одрасле снимила је када је имала само 15 година, а за то вријеме је била конзумент тешких дрога, хероина и кокаина.

“Са 14 година сам абортирала. Била сам много развијенија од својих вршњакиња. Више времена сам проводила на улици него код куће… Када сам абортирала, напустила сам средњу школу… Жељела са бољи живот, али нисам знала како”, каже Трејси у својој исповијести о тужном животу.

Након што је признала да је била малољетна када је снимала филмове, они су повучени из продаје…

Када је напунила 18 година, Трејси се повукла из овог бизниса и рјешила да крене нормалнијим животним путем. Прво је била на рехабилитацији, “скинула” се с дроге, а потом је кренула у Њујорк. Тамо је уписала школу глуме. Па је тако улоге у “кревету” замјенила за оне у серијама “Неш Бриџис”, “Вил и Грејс”, као и у бројним филмовима међу којима су “Менхуд”, “Блејд”, “Андерворлд”… а била је и пјевачица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана