Ово је прави Кристијан Греј и још је слободан

Агенције
Ово је прави Кристијан Греј и још је слободан

Брејден Олсон из Сијетла изгледом многе подсјећа на главног јунака "50 нијанси сиве", због чега његову пажњу желе да привуку жене широм Америке, а многе од њих су биле толико упорне у жељи да га упознају, да су допутовале у његов родни град.

 

Двадесетседмогодишњи Олсон за магазин "Business Insider" открио је околности када му је први пут речено да подсјећа на Кристијана Греја.

"Био сам на ручку с једном дjевојком која је истакла да личим на њега. Тада још нисам прочитао ни једну од књига, али убрзо је све више људи почело да даје сличне коментаре у вези са мојим изгледом".

"Онда сам почео да добијам све више порука од потпуних странаца", рекао је младић, и открио да је лудница која је настала око филмског хита резултовала порукама на друштвеним мрежама и мејловима још бар хиљаду обожавалаца "50 нијанси сиве".

"Знао сам да ће ми филм донијети још већу популарност, али и даље сам био изненађен ситуацијом", рекао је и додао да су многе цуре посјетиле Сијетл због њега, а с некима од њих је и изашао на састанак.

Олсон је у међувремену прочитао све књиге и погледао филм, након чега је закључио да сличности између Греја и њега заиста постоје. С Грејом се највише поистовјећује на професионалном плану, али тврди да и неодољиво подсјећа на простагонисту еротског хита.

Греј је милијардер који води успјешну компанију "Греј Ентерпрајсис", док је Олсон такође успјешан бизнисмен, али ни приближно успјешан као Греј. Такође, обојица живе у Сијетлу.

"Кристиан Греј ме је побједио. Он је лик из књиге и сматрам да жива особа с њим не може да се такмичи. Ја сам прави Брејден Олсон и мислим да можете да замислите колико би било чудно када би измишљени лик из књиге био потпуно исти као стварна особа", рекао је младић и нагласио да је поносан на своје досадашње пословне успјехе, додавши да није сигуран да ли је Греј икада ишта радио: "За разлику од њега, ја заиста морам да радим да бих имао успјешну каријеру. Немам још приватни хеликоптер као он, али доћи ће и моје вријеме".

Олсон је открио и да још није пронашао своју Анастазију Стил", и додао да је свјестан да ће његова инстант популарност брзо "испарити" због чега се нада да ће на вријеме успијети да утиче на неке ствари. Он волонтира у организацијама које се боре против породичног насиља и нада се да ће му тренутна медијска пажња помоћи да скрене пажњу на битне проблеме друштва.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана