Ово је најпопуларнија пјесма овогодишњег Еуросонга, на кладионицама је тек пета

ГС
Ово је најпопуларнија пјесма овогодишњег Еуросонга, на кладионицама је тек пета

Како се приближава Еуросонг на мрежама се расправља о фаворитима, кладионице предвиђају побједника, а занимљиво је да је пјесма која је најпопуларнија тек на петом мјесту по шансама за побједу.

Ради се о пјевачу из Холандијке који се зове Joost Klein, а који ће ову земљу представити пјесмом "Еуропапа".

"'Еуропапа' говори о сирочету које путује широм Европе (и шире) да пронађе себе и исприча своју причу. У почетку га људи не препознају, али он наставља да користи сваку прилику да допусти да буде виђен. Еуропапа је признање мом оцу. Када ме је одгајао, пренио ми је експанзиван поглед на свијет", казао је Клеин о пјесми.

Пјесма већ броји 17 милиона прегледа на ЈутЈубу. Предвиђали су да ће "Еуропапа" због заразног ритма бити партy химна овогодишњег издања Еуросонга.

"Наступ на Еуровизији ће бити искуство пуног круга, претварајући тугу у усхићење. Када људи виде мој наступ, њихов први одговор би требао бити: 'Шта се овдје догађа?', али тек онда да се нађу ганути. Позив да зароните дубље. На први поглед то изгледа као веома сретан чин, али иза тога леже крв, зној и сузе", казао је Клеин најављујући наступ у такмичењу.

На мрежама се нижу позитивне реакције, а корисници му предвиђају побједу. Према шансама на кладионицама Хландије је пета са девет посто шанси за побједу.

Тренутно је Швицарска прва с 22 посто, а на другом мјесту је хрватски представник Бабy Ласагна с 15 посто.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана