Ово је доручак Јелене Ђоковић због којег је тако згодна

Агенције
Ово је доручак Јелене Ђоковић због којег је тако згодна

Јелена Ђоковић изненадила је фотографе када се, свега пар мjесеци послије порођаја, појавила у уској црној хаљини, са потпуно равним стомаком. За то није заслужно само редовно вјежбање, већ и правилна исхрана - а Јелена је сада са фановима подјелила рецепт за доручак који она и Стефан једу свакога јутра и због којег одржава тако добру линију.

Јелена и мали Стефан доручкују заједно и увијек је ријеч о истом "специјалитету" - мијешавини семенки са кокосовим млијеком. Наиме, супруга Новака Ђоковића много води рачуна о томе шта уноси, па тако једе искључиво органске намирнице, а 70 одсто њене исхране базира се на свјежој, сировој храни.


Она каже да је ово савршен доручак, а ми вам савјетујемо да јој не вјерујете на ријеч већ да пробате!

- Некад су различите пропорције, али мање-више је увек исто: чиа семенке, конопља, мака семенке, дуд, лан, какао, кокос, каму маму, ванила и овас и кокосово млеко. Сутра ћу само додати свеже воће и свеже цеђен воћни сок уз ово - пише Јелена поред слике доручка, који се заправо спрема ноћ прије. Преко свих ових сувих намирница налије се млеко, покрије се и остави се да одстоји до јутра. Резултат је овсена каша занимљивог укуса, препуна нутритијената.

Јелена наглашава да скоро увијек доручкује ово, али да не прави увијек исту мјешавину. Зато каже да можете да додате било које орашасте плодове, сјеменке и "суперхрану" коју пожелите.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана