Ови познати парови воле експериментисање у кревету и то не крију

Агенције
Ови познати парови воле експериментисање у кревету и то не крију

Често се у Холивуду чују приче о ексцентричним паровима који се упуштају у разна сексуална експериментирања, од оргија, свингераја до отворених бракова. Иако се неки крију, други ипак отворено говоре о својим маштаријама и искуствима.

Ово су неки од славних парова који су одлучили да мало “зачине” своје бракове или везе, а за неке од њих ћете се стварно изненадити.

1. Вил Смит и Џејда Пинкет Смит

Њих двоје су у браку већ 22 године па зато и не чуди да су одлучили да га мало “зачине”. Смит је још раније признао да он и његова жена имају договор око тога да смију да спавају са другим људима, све док се обоје слажу да је то у реду, преноси Index. “Ми сматрамо да не треба избјегавати нешто што је природно у човјеку, увијек ћеш бити атрактиван некоме”, рекао је Вил.

2. Деми Мур и Ештон Кучер

Мур и Кучер наводно су учествовали у неколико тројки док су још били заједно. Према причи људи блиских Деми, она је бисексуалка и често је доводила друге жене како би са њима имала секс, а и Ештон је то радио.

3. Меган Фоџ и Брајан Остин Грин

Наводно је згодној глумици допуштено да буде с другим мушкарцима, а мужу Грину је наређено да мора да остане вјеран.

4. Џулија Луј Драјфус и Бред Хол

Прича се по Холивуду да бивша звијезда “Seinfelda” и њен муж Бред Хол допуштају једно другом да спавају с другим људима па на тај начин узбуркају свој брак у ком су од 1987. године

5. Анђелина Џоли и Бред Пит

Анђелина је једном изјавила да не сматра да је вјерност важан дио везе као и да ни она, ни Пит не вјерују да заједнички живот значи да морају да буду “везани”.

6. Пинк и Кери Харт

Прича се да су пјевачица Пинк и њен супруг Харт на кратко покушали с отвореном везом, али да су брзо престали јер је све то проузроковало превише драме у браку.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана