Ови глумачки парови се у стварном животу заправо нису подносили

Агенције
Ови глумачки парови се у стварном животу заправо нису подносили

Иако на малим и великим екранима дjелује као да током снимања све пршти од среће и задовољства, ситуација у стварном животу понекад може да буде врло непријатна и разочаравајућа.

Џулија Робертс и Ник Нолти

Овај пар се није баш најбоље слагао за врijеме снимања филма "I Love Trouble" 1994. године. Робертсова наводно није била одушевљена Нолтеовим мачизмом, тако да је констатно вређала познатог глумца, преноси Ел-Еј тајмс (LA Times). Након премијере филма, Џулија Робертс је изјавила за Њујорк тајмс да, иако Нолти уме да буде "фин и шармантан, такође је тотално одвратан". Нолти је узвратио одговором да "није лијепо некога називати одвратним, али Џулија свакако није добра особа, што сви знају".

Кифер Сатерленд и Фреди Принц Џуниор

Говорећи на Комик-кон догађају 2014. године, Фреди Принц Џуниор упутио је жестоку критику свом бившем колеги са којим је глумио у серији "24". "Кифер је био најнепрофесионалнији лик на свијету... Мислим да би исто рекли сви који су радили с њим", рекао је.

Џим Кери и Томи Ли Џоунс

Иако је Кери са великим узбуђењем ишчекивао сарадњу са Томијем Лијем Џоунсом на блокбастеру "Батман Форевер" 1995. године, осјећања дефинитивно нису била обострана.

"Био сам звијезда и то је био проблем", открио је Кери у једном интервјуу.

"Али, он је феноменалан глумац. Још га волим", додао је.

Џилијен Андерсон и Дејвид Духовни

Иако се данас одлично слажу и чак се шушка о њиховој вези, годинама је кружила прича да се током снимања серије "Досије Икс" главни глумци Џилијен Андерсон и Дејвид Духовни нису подносили. Ипак, на екрану су успјели да одглуме страст.

Шарлиз Терон и Том Харди

Глумица Зои Кравиц, која се поред Теронове и Хардија појављује у филму "Mad Mac: Fury Road ", није се нимало суздржавала током једног интервјуа ове године на питање о неслагању својих колега.

"Нису се слагали, али такође треба имати на уму да смо доста времена провели у пустињи. Не знам да ли је то био проблем. Мислим да једноставно није било хемије између њих", рекла је.

Џејми Дорнан и Дакота Џонсон

Иако су се свим снагама трудили да увjере све да се одлично слажу, истина је сасвим другачија. Дорнан и Џонсонова се не подносе у стварном животу, иако су за потребе филма морали да сниме многобројне интимне сцене. Свако ко је икада погледао барем један њихов заједнички интервју поводом промоције филма, могао је да се увjери у то. Стручњаци тврде да због тога у филму недостаје страсти између њих и да све изгледа у потпуности инсценирано.

Пирс Броснан и Тери Хачер

Пирс Броснан је отворено признао да је имао потешкоћа при зближавању са својом колегиницом за вријеме снимања филма о Џејмсу Бонду "Tomorrow Never Dies " 1997. године.

"Био сам врло узнемирен. Чекао сам је сатима. Морам да признам да сам рекао неколико ствари о њој које нису биле баш тако фине", изјавио је за Дејли мирор.

Бил Мареј и Луси Лу

Познати глумац једном је наводно паузирао снимање "Чарлијевих анђела" само да би свима рекао да Лу не умије да глуми, што је глумица врло лоше поднијела. Толико лоше, да га је наводно ошамарила.

Неколико година након што је изјавио да је изузетно непрофесионална, Мареј је наводно прешао преко свијега, говорећи да има "врло топла осјећања према њој".

Рајан Гослинг и Рејчел Мекадамс

"Можда не би требало да причам о овоме, али њих двоје једног дана на снимању заиста никако нису могли да се сложе", изјавио је Ник Касаветес, режисер филма "Notebook".

"Рајан ме је пред 150 људи повукао у страну и замолио да доведем неког другог умjесто ње. Недуго након тога почели су да вичу једно на друго, а ја сам отишао. Морао сам да запалим цигарету. Послије тога је све некако ишло боље. Није било пријатно, и то до краја филма, али рецимо да је било мало пријатније него раније", ојаснио је.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана