Ови бракови спортиста и пјевачица распали су се на парампарчад!

ГС
Ови бракови спортиста и пјевачица распали су се на парампарчад!

Везе између спортиста и са глумицама и пјевачицама на нашој јавној сцени је увијек је изазивала много пажње, а када дође до краха љубави и развода постану главна тема домаћих медија.

Наташа Беквалац и Данило Икодиновић

Пјевачица Наташа Беквалац била је у браку са бившим ватерполистом Данилом Икодиновићем, а у браку су добили ћерку Хану.

Пјевачица и ватерполиста једно другоме на вечну љубав заклели су се 2006. у цркви Светог Николаја у Сремским Карловцима. Церемонији су присуствовали њихови најближи пријатељи, кумови и чланови породице, а како би им заједнички живот био љепши и плодоноснији младенце су по изласку из цркве званице обасуле бијелим латицама ружа. Наташа је понијела Валентино венчаницу вриједну 20.000. Пар се послије шест година развео, а Данило је већ неколико година ужива са одбојкашицом Мајом Огњеновић, док се Наташа два пута удавала и разводила.

Ана Кокић и Никола Рађен

Пјевачица Ана Кокић била је у браку са ватерполистом Николом Рађеном с којим има двије ћерке. Пар се венчао 2008. године, а развео послије десет година љубави."Овим путем желимо да вас обавјестимо да смо после десет година брака одлучили да се споразумно разведемо. Заједно смо донели одлуку да ставимо тачку на наш брак. У овом, за нас, деликатном тренутку молимо вас да имате разумевања за нашу приватност и приватност наше деце. Ми ћемо, након свега, остати у добрим односима и заједнички васпитати наше ћерке. О нашим каријерама ћемо вас, као И до сада, обавештавати и бити отворени за сарадњу", дали су заједничко саопштење за јавност.

Пјевачица се није поново удала, док се Рађен оженио 2022. са Анином колегиницом Милицом Ристић, с којом је добио дијете.

Славица Ћуктераш и Владимир Аврамов

Славица Ћуктераш развела се крајем 2019. године од фудбалера Владе Аврамова после три године брака. Она је са њим 2016. добила ћерку Викторију, због које су одлучили да остану у добим односима и да потпишу споразумни развод брака. Иако се чинило да је њихов развод прошао глатко, прошле године се десио скандал када је пјевачица пријавила полицији бившег супруга за узнемиравање.

Славица Ћуктераш пријавила је 21. јуна свог бившег супруга Владимира Аврамова због наводних претњи. Неколико дана након тога Аврамов је саслушан у полицији. Сам се јавио у пратњи адвоката, доставио доказе и такође поднео кривичну пријаву против супруге. Ипак, бивши супружници су се успели договорити, смирити страсти и сада су, како је изјавила пјевачица, у добрим односима.

Северина и Игор Којић

Пјевачица Северина била је у браку са бившим фудбалером Игором Којиће, а споразумно развео у суду у Загребу. Њих двоје су црквени брак склопили у Истри давне 2015. године, након чега су направили и свадбено славље у Београду, а развели су се пре три године.

- Игор је био диван партнер, подршка и ослонац у тешком раздобљу мог живота и желим му сву срећу света. Знам да сам јавна особа, али нисам јавна врећа за млаћење. Сваки растанак је тежак и молим медије да се суздрже од писања глупости и непроверених трачева. Мени мој живот не можете покварити, а свој још имате шансу поправити - потврдила је хрватска певачица за хрватске медије

Катарине Сотировић и Александар Рашић

Пјевачица Катарина Сотировић била је у браку са бившим кошаркашем Александром Рашићем, развели су се пре четири године. Пар је, пре него што су и званично потписали папире, своју љубав чак два пута покушао да спасе. „Да се он питао, никада се не бисмо развели”, говорила је тада. Ипак, њој се чинило да њих двоје нису тим, али је одабрала да свакако остану пријатељи због своје двоје деце. Крах брачне заједнице обично остави трага на породице партнера, а развод Катарине Сотировић и Александра Рашића имао је за последицу подршку, љубав и разумевање.

Лидија Вукићевић и Митар Мркела

Глумица Лидија Вукићевић била је у браку са бившим фудбалером Митром Мркелом, а пар има два сина. Њих двоје никада није експонирао свој приватни живот. Пар се венчао 1991. године, а брачна срећа потрајала је девет година. Тачку на брак ставили су 2000. године. Глумица важи за веома изазовну и пожељну даму, а од бившег супруга се, како је својевремено испричала, растала када је међу њима нестало страсти. Признала је том приликом и да су је пријатељи наговарали да остане у браку због новца, али да она о томе није ни размишљала.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана