Ови балкански музичари су у 2022. највише зарадили од Јутјуба: Највећа цифра износи 59.000 еура

ГС
Ови балкански музичари су у 2022. највише зарадили од Јутјуба: Највећа цифра износи 59.000 еура

Протекла година је за неколико балканских музичара била нарочито добра зато што су зарадили много новца захваљујући популарности њихових пјесама на Јутјубу.

Северина је прва на листи, јер јој је пјесма "Фалиш ми", коју је снимила с бугарски музичарем Азисом, донијела чак 59.000 еура, наводи Курир.

"Када ми је продуцент Филип предложио Азиса, знала сам да ће то бити мали корак за њега, али велики за ову пјесму, што је и доказао својом изведбом, која је маестрална. Откада пјесма почела стварати, Азис је био с нама у мислима и драго ми је да ми се придружио. Знам да сте дуго чекали на нову пјесму и фалили сте ми...", казала је Северина раније.
Милица Павловић је у априлу објавила пјесму "Проверено" и зарадила 45.000 еура. Иначе, Ана Николић је оптужила Милицу да јој је украла ову пјесму те су мјесецима водиле медијски рат. Нема сумње да је и ова свађа допринијела популарности сингла.

"Када нам се у студију понуди пјесма, дођемо, отпјевамо и видимо да ли нам лежи пјесма, каква је мелодија,па однесеш кући, преслушаш и онда, ако одлучиш, снимиш ту пјесму. Када су почели да ми пристижу снимци Ане Николић, ја сам прво мислила да она нема везе са цијелом овом причом. Добро, реко хајде… Ана је отпјевала ову пјесму, али жена није узела ову пјесму", рекла је Милица.
Реља Поповић и Давид Љубеновић Девито су пјесмом "Омађијала" зарадили 38.000 еура и заузели треће мјесто на листи најплаћенијих. Исту цифру зарадио је Михајло Веруовић Војаж пјесмом "Танго".

Ово није једина пјесма од које је Воyаге зарадио, а ни Милица Павловић. Он је с Игором Панићем Нуццијем снимио дует "Гад", од којег је зарадио нешто мање од 18.000 еура. Милица има дует "Шећер" са Стјепаном Јелицом Албином, који има готово идентичан број прегледа као "Гад".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана