Ове три глумице водиће овогодишње Оскаре

ГС
Foto: Агенције

Овогодишњу 94. свечаност додјеле престижних филмских награда Оскар водиће три глумице - Регина Халл, Ами Шумер и Ванда Сикес, пишу Вариете

Прошло је 35 година откако су чак три особе биле домаћини највећега холивудског спектакла, али никад се досад у једној вечери на позорници у улози домаћина и водитеља шоуа при додјели престижних награда није нашло толико жена. Холивуд Репортер је прошлу седмицу објавио да ће свечаност додјеле Оскара, коју продуцира Вилл Пакер, а режира Глен Вес, водити три особе.

Писало се да Пакер и тим који стоји иза церемоније додјеле Оскара траже три водитеља који би водили емисију, а не једну особу, те да ће ангажовати талентоване глумце или глумице који ће бити занимљиви разноликој публици. У понедјељак је часопис потврдио да ће свака од трију глумица водити један сат церемоније, а Шумер ће бити главна координаторица.

Представници Академије филмске умјетности и знаности те Шумер, Халл и Сикес нису одмах одговорили на захтјев Ванитy Фаира за коментар. Али неизвјесност ће трајати још само неколико сати јер би имена трију глумица и службено требала бити објављена у емисији Гуд Морнинг Америка, преноси Индех.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана