Ове Српкиње су секси и освојиле су Холивуд, а вjероватно нисте чули за њих

Агенције
Ове Српкиње су секси и освојиле су Холивуд, а вjероватно нисте чули за њих

Све ове жене имају српско поријекло, прелijепе су и ређају улогу за улогом.

Погледајте листу и увjерите се сами колико су лijепе и успjешне.

Џена Џеновић

Џена и даље покушава да се пробије у Холивуду и да добије улогу која ће је прославити. Зато се у секси издањима редовно појављује на свим догађајима гдjе има познатих. До сада је радила као модел и сликала се за "Максим" и "Есквајер".

Милена Говић

Глумица, пjевачица, плесачица коју сте могли да запамтите по улози детективке Нине Касиди у серији "Закон и ред". Отац јој је био Србин, а мајка има шкотско-британско порijекло. Осим у серијама, играла је и у филмовима "Bad Behavior", "In Love", "А Novel Romance". Удата је за Дејвида Корнуа - писца, композитора и филмског продуцента.

Адријен Јанић

Отац јој је Србин, а мајка Мексиканка. Радила је као водитељка на каналима TLC и Е! Дуго је радила као модел, а онда је добила улоге у серијама House, Comlete savages, Angel. Појавила се и у психолошком трилеру "Morrow", као и у научно-фантастичној саги "Choker". Удата је и има петогодишњег сина. У једном интревјуу су је питали какво јој је дjетињство било, с обзиром на то да јој је отац с ових простора а мајка је Мексиканка. "Мој тата је имао десерт који се зове палачинкас, који је сам правио. Није морала да буде никаква специјална прилика. То је у ствари југословенски crepe. Тако је добро! Сада то исто прави мом сину. Тако је слатко када Дјус замоли дnеду да му направи "папаТИНКас"! Традиција се преноси", испричала је.

Ана Александер

Ана је играла кошарку у "Партизану" када су је у 12. години примjетили и рекли јој да би могла да ради као модел. Убрзо се појавила у неколико домаћих реклама, а прву улогу је имала у филму Радоша Бајића "Секула се опет жени". Тада је имала 13, а већ са 16 година је уписала ФДУ. Сека Саблић јој је рођака. Њена породица је услијед рата решила да се пресели и да потражи бољи живот. Тако се Ана, чије право име је Ана Катарина Стојановић, у 17. години сели у Јужну Африку. У Лос Анђелес је стигла 2003. Послије значајних рола у серијама CSI Miami, CSI New York и Два и по мушкарца, гостовала је у веома популарној америчкој серији The Eyes. Пажњу домаће јавности Ана је добила након учешћа у серији Chemistry у којој је имала вреле голишаве сцене. Била је у браку са успјешним пластичним хирургом Рандалом Хејвортом. Како је сама рекла, корисне животне савјете јој је давао Ал Пачино, а била је блиска и са Деми Мур и Ештоном Кучером.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана