Ове славне љепотице нису жељеле да смршају

tportal.hr
Ове славне љепотице нису жељеле да смршају

Већ смо навикли да се на насловницама часописа налазе само савршене љепотице, али многе звијезде одбијају да буду дио такве индустрије и својим гласом боре се против нереалних захтјева у свијету гламура и љепоте, који омаловажавају женско тијело.

Ово су славне даме које нису жељеле да промјене своје тијело због других...

Џени Ранк

Џени Ранк спада у категорију модела за пуније жене, али постала је права звијезда након што ју је ланац уличне моде Х&М упослио за модну кампању. Лијепа Џени показала је заносне облине у купаћим костимима, а у једном је интервјуу је рекла како се раније често питала зашто треба да буде незадовољна својим изгледом када се тако не осјећа. Једноставно је сматрала да изгледа како треба и постала је збуњена када су почели да јој говоре да није тако.

Џенифер Лоренс

Звезда филмова 'Игре глади', лијепа Џенифер Лоренс, јасно и гласно је рекла да не жели да чује за ријеч дијета.

"Ако ико и прошапуће реч 'дијета', може да се је…', сликовита је била Џенифер у интервјуу за британско издање часописа "Харперс базар". Додала је да морамо да се помиримо са својим изгледом и да се осјећамо добро у својој кожи: "Шта можете да учините? Да се изгладњујете сваки дан да би други били срећни? То је једноставно глупо."

Кејт Винслет

И глумица Кејт Винслет изузетно је поносна на своје тијело, а бурно је реаговала када је осванула на насловници магазина "GQ" сасвим другачија него што је иначе. Разљутило ју је то што су њну фотографију у Фотошопу толико прерадили да су јој ноге биле за трећину тање. Рекла је да 'никада није, неће, нити жели тако да изгледа'.

Софија Вергара

Колумбијска глумица Софија Вергара тврди да нико не може да је натера на дијету да би удовољила холивудским стандардима. За вријеме гостовања у шоу 'The Talk', Софија је открила како су јој продуценти на почетку каријере тражили да смрша, али је одлучила да задржи своје облине: "Рекла сам да друге глумице можда изгледају боље на црвеном тепиху, али ја изгледам боље гола!"

Тајра Бенкс

Славна манекенка Тајра Бенкс се труди да преокрене модну индустрију, у којој је величина нула (европски 34) императив, а у свом шоу 'Америкас некст топ модел' дјевојкама често говори да не пристају на дијете и изгладњивање. Ни сама не жели да држи дијете.

Кејт Аптон

Супермодел Кејт Аптон жели да буде позитиван примјер младим дјевојкама, па зато одбија дијете и каже како обожава своје облине: "Модна индустрија ме је прихватила такву каква јесам и драго ми је да могу да имам такав утицај."

Блејк Лајвли

Љепотица Блејк Лајвли је за француски "Вог" изјавила како не практикује никакву дијету и не жели да има личног тренера, а сви знамо да се то подразумева у свијету гламура и лепоте. Додала је како се много креће и активна је, те због тога ужива у слаткишима и шољи топле чоколаде када то пожели.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана