Овако су се завољели Биљана и Јанко Типсаревић

Агенције
Овако су се завољели Биљана и Јанко Типсаревић

Убрзо након почетка везе, схватили су да су сродне душе и наставили да његују љубав, да би се 2009. године вјерили на Малдивима, гдје и данас радо проводе одморе.

Биљана и Јанко Типсаревић један су од најскладнијих парова на јавној сцени, а њихова љубав траје већ 10 година, пише srory.rs.


Јанко и Биљана почели су да се забављају половином фебруара, међутим, због динамике њихових каријера, везу су углавном одржавали виртуелним путем, јер нису могли често да се виђају.

Ипак, убрзо су схватили да су сродне душе и наставили да његују љубав, да би се 2009. године вјерили на Малдивима, гдје и данас радо проводе одморе. Наредне године вјенчали су се у Београду. Биљана и Јанко су једно другоме безусловна подршка од првог дана.

"Код Јанка волим то што ме стално засмејава, иако он некада не воли да то чује. Али то је једна од његових најбитнијих особина јер ми се чини да ми осмех никада не силази са лица", говорила је Биљана за магазин Story непосредно након вјенчања.

Половином јануара 2014. године Биљана и Јанко крунисали су љубав рођењем ћеркице Емили која је постала центар њиховог свijета. Јанко не крије колико ужива у родитељству, а малена насљедница је његова мезимица од првог дана.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана