Овако је Меланија Трамп изгледала прије удаје за Доналда

ГС
Овако је Меланија Трамп изгледала прије удаје за Доналда

Љепота Меланије Трамп интригантна је за јавност, можда и највише због сумње да је прва дама САД имала низ пластичних операција што није потврђено, али често избије у први план.

Зато су веома интересантни и стари снимци са њом у главној улози који је приказују у другачијем свијетлу од оне Меланије на коју је јавност навикао. На друштвеним мрежама у посљедње вријеме доста пажње изазвао је видео из 1993. године, снимљен пре него што је она упознала Доналда Трампа, а затим се и удала за њега.

У опису снимка наводи се да се ради о реклами, Меланија Трамп заиста изгледа доста другачије него данас, а да ли се ради само о промјенама које вријеме доноси или нечем више?

Оно што је приметно је то да у коментарима преовлађују комплименти па се истиче да је прије 30 година изгледала прелијепо односно да је и те како била примјетна њена природна љепота.

Бивша словенчанка манекенка и данас важи за веома атрактивну и лијепу жену која притом има одличан стил одјевања. Важи и за жену препознатљиву по такозваним "Fox eyes" односно очима лисице како се иначе зове и једна естетска процедура чији је циљ да очи изгледају управо онако како је на лицу Меланије Трамп.

То је само једна од ставки која се везује за њен изглед а која је наводно последица естетске корекције или пластичне операције.

Меланија Трамп која је недавно била на гала забави организованој на породичном имању Мар-а-Лаго на Флориди, у друштву супруга Доналда Трамп, данас има и сасвим другачији имиџ што додатно повећава разлику између ње деведесетих и ње у 21. вијеку.

Снимак који је доста примијећен на друштвеним мрежама био је само увод у оно што је чекало: веза и брак са контроверзним Трампом, функција прве даме Америке и још већа изложеност јавност од оне која је пратила док је била манекенка. Та већа изложеност донијела је и више критика, које иду руку под руку са комплиментима.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана