Овако изгледа превише луксузан живот ФОТО

Агенције
Овако изгледа превише луксузан живот ФОТО

Њихове журке, скупи аутомобили и разметање новцем превише су штрчали, па су морали да се иселе из Њемачке.

Упознајте Бастијана и Марију Јоту, који живе своју сопствену бајку!

Овај брачни пар недавно је изазвао прави хаос и салву негативних коментара, због објављивања фотографија њиховог екстравагантног стила живота.

Наиме, њихова свакодневица састоји се од журки на базену њихове виле на Беверли Хилсу, елитном дијелу Лос Анђелеса, чије изнајмљивање кошта невјероватних 10.000 долара мјесечно.

Ту су и луксузни аутомобили, свакодневни шопинг на који троше хиљаде долара, изласци, путовања на егзотичне дестинације...

Бајковите фотографије дозлогрдиле су широким народним масама, које већином једва крпе крај са крајем, па су фактички "замолили" пар да им више "не стају на муку".

"Није нормално да сваки дан правиш журку и пијеш потоке шампањца", рекао је један од револитраних пратилаца на Инстаграму.

Бастијан и Марија на свој луксузни живот мјесечно потроше више од 100.000 долара, а због тога што су превише упадљиви и свуда "штрче", практично су протјерани из Њемачке, одакле иначе потичу.

"Људи су пљували на моје ферарије и подсмијевали се Маријиним великим грудима. Сметало им је што ми лијепо живимо", рекао је Бастијан.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана