Овако изгледа Ким Кардашијан након порођаја

Aгенције
Овако изгледа Ким Кардашијан након порођаја

Ријалити звијезда и њен дечко Кање Вест појавили су се заједно у јавности први пут након што се Ким породила у јуну. Овом приликом звијезда је показала да је изгубила доста килограма, а приказала је и свој нови имиџ.

Ким и Кање су били гости модне куће Живанши, а бебу Норт су оставили са дадиљом у Лос Анђелесу. Сви су били изненађени тиме колико је Ким смршала за кратко вријеме, али извори кажу да је она одлучна у томе да настави са дијетом.

"Једе само протеине и поврће, помало вјежба, али је више на Еткинсовом режиму исхране", наводи извор и додаје да се звијезда коначно осјећа добро у својој кожи.

"Рики, хвала ти што си дизајнирао моју хаљину вече пред ревију. Умрла бих за тебе – Живанши заувијек!", твитовала је Ким након ревије.

Након тога звијезда је поставила још једну слику, на којој се види како сједи са глумицом Лили Колинс, пјевачицом Сијаром и са својим дечком Кањеом Вестом.

Иако су је многи критиковали зато што је малу бебу оставила код куће, добро упућени извори наводе да се она не осјећа лијепо због тога.

"Била је врло тужна када је одлазила. Ово је први пут да се одваја од бебе", наводи извор за "Ју-Ес викли".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана