Овако Хју Џекмен слави 45. рођендан

Танјуг
Овако Хју Џекмен слави 45. рођендан

Популарни глумац Хју Џекмен прославио је 45. рођендан у присуству 4.500 гостију, који су морали да плате да би присуствовали програму организованом у холивудском Долби театру.

Џекмен је на рођенданској прослави пјевао, играо и причао приче и притом је сакупио 1,85 милиона долара за Фонд покретних слика и телевизије, пренио је АП.

"Ово је вјероватно најнарцисоиднији начин за прославу рођендана. Одабрао сам своје омиљене пјесме и причао приче о свом животу", изјавио је Џекмен након прославе.

У пратњи оркестра од 17 чланова, Џекмен је извео варијацију свог шоуа са Бродвеја, са личним причама, инсертима из филмова и избором из класичних холивудских мјузикла, укључујући нумеру "Singin' in the Rain".

Говорио је о својој породици, пjевао својој жени и представио музику и слике своје родне Аустралије.

"Бити овде вечерас, подржати овај циљ, било је одлично. Да сам се трудио, не бих изабрао дарежљивије људе. Ово је нешто што волим и желим да радим", рекао је познати глумац.

Џекмен је рекао да је новац од своје добротворне прославе донирао Фонду покретних слика и телевизије, јер пружа "безусловну помоћ какву добијате у породици".

Та организација обезбjеђује здравствену његу и друге услуге радницима у индустрији забаве и пензионерима.

Сибил Шепард, Брајан Сингер, Дарен Крис били су међу гостима који су присуствовали двоипочасовном програму, а који се завршио аукцијом пара Вулверинових канџи и знојавих мајици које је Џекмен носио током представе. Мајице су продате за 22.000 долара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана