Овај естетски захват је тренутно најпопуларнији у Холивуду

Агенције
Овај естетски захват је тренутно најпопуларнији у Холивуду

Нови тренд у естетској хирургији полако осваја Холивуд, те доказује да се стандарди љепоте стално мијењају. Ево чему сада жене највише теже.

Тајлајтинг (thighlighting) је најновија процедура у америчким и британским клиникама за естетску хирургију, а за њу се опредjељују жене које желе да имају глатке, затегнуте и обликоване ноге, попут Беле Хадид, Џенифер Лопез, Кендал Џенер...


Не само да подрумијева рез, већ ова операција могућава клијентима потпуну промјену изгледа ногу, а може укључити велики број болних и инвазивних операција.

Док се друге хируршке процедуре обично односе на регулисање обима ногу, тајлајтинг се састоји из комбинације више захвата као што су смањења обима бутина, увећање поткољеница имплантатима, контурисања унутрашњих и спољних бедара и липосукције.

Пластични хирург Габријелу Чиу са Беверли Хилса објашњава да је ово тренд који је инспирисан издањима познатих дама са црвеног тепиха, попут Анђелине Џоли и Кендал Џенер, које најчешће носе елегантне хаљине са дубоким прорезом.

Његов колега, доктор Ешо из лондонске клинике "Ешо", тврди да су се идеали љепоте променили и да су током претходних неколико година жене више фокусиране на изглед својих ногу. Када су правилно контурисање, облик ногу помаже визуелном продужавању и креирању боље силуете.

Очекивано, ови третмани нису нимало јефитини. У зависности од технике која се користи, ова процедура кошта око 7.000 фунти.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана