Ова српска глумица је унука Наде Обрић

ГС
Ова српска глумица је унука Наде Обрић

Пјевачица Нада Обрић често је била тема писања медија углавном због свог вокала. Осим музике, и њен приватни живот често је интригирао јавност, али она никада није жељела да превише открива.

Тако је само малом броју људи била позната чињеница да је унука Наде Обрић позната српска глумица. Она је већ годинама једна од најчешће помињаних жена јавне сцене, не само због глумачког дара, већ и због њене правне битке против Мирослава Алексића, професора глуме ког је оптужила за силовање, пише „Глоси“.

Нада је гостовала је у једној емисији и том приликом открила да је глумица њена унука, на коју је веома поносна и уз коју је била од првог дана када је одлучила да у јавности проговори о стварима које је, како тврди, доживјела у Микиној школи глуме.

Ни за Наду предаја никада није била опција, већ је увијек била спремна да се бори. Ту особину пренијела је и на своју дјецу,  ћерку Итану и сина Сашу, које је добила у браку са Ацом Ивановићем. Нада и Аца су се разишли послије 15 година брака, али је она остала у одличним односима и са његовом дјецом из првог брака, ћеркама Мајом и Сашком. Толико су блиски да Нада њихову децу сматра својим унуцима, а међу њима је и глумица Милена Радуловић.

- Миленина мама Сашка је одрасла са мном, живјела је код мене док се није удала. Била сам ту када се Милена родила и могу се само поносити њом што је то изнијела, да се стане на пут томе. Милена је одрасла у сјајној породици. Родитељи су је држали као кап воде на длану, свуда су је возили и довозили, а то што јој се десило, у годинама, је страшно. Самим тиме што је то изашло из ње, она ће се растеретити. Сигурна сам као и увек да ће све на крају бити добро, проћи ће и тај бол - рекла је Нада.

Нада Обрић је позната као велики борац. У јавности је често причала о својој борби са раком који је победијила чак три пута.

- Имала сам три пута карцином на три различита места и победила сам захваљујући породици која је била уз мене. Сваки секунд сам грабила да се дигнем, они ми масу ствари нису говорили да би мени било лакше и заједно смо све превазишли. Сада шетам сваки дан, борим се и осећам се боље због тога - рекла је пјевачица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана