Ова Српкиња излечила је британског глумца

Агенције
Ова Српкиња излечила је британског глумца

Познат као велики заводник, на платну романтик, а у стварности женскарош, Хју Грант је коначно излијечен и на прагу да се посвети једној жени. Јована Хисмаер, лични тренер за развој свјетских звијезда тврди да га је излијечила сексуалне зависности коју никада званично није признао.

Прослављени глумац који цио живот живи мимо правила годинама се борио са једном врстом зависности и то сексуалном.


А онда је морао да затражи професионалну помоћ.

Иако никада није потврдио да има проблем, познато је да је глумац добио два сина сина у размаку од три мјесеца са двије различите жене- што говори о његовим апетитима.

Прво је у септембру 2012. године са шведском ТВ продуценткињом Аном Елизабет Еберштајн, са којом је био у тајној вези, добио дијете, а само три мјесеца касније његова дјевојка Тинглан Хонг на свијет је такође донијела дечака Феликса, са којом Хју већ има ћерку Табиту, која је рођена 2011. године.

Хју је први пут постао тата 2011. када је у вези са Тинглан Хонг, радницом једног кинеског ресторана у Лондону, добио ћерку Табиту Грант. Раскинуо је убрзо са њом, ушао у везу са Аном Еберштајн, продуценткињом из Шведске, са којом је 2012. добио сина Џона Манга.

А онда се поново вратио првој љубави. Повратак је обиљежило рођење сина Феликса Чанга Хонга Гранта 2013. године. Помирење није дуго потрајло. Глумац се 2014. вратио Ани. Друга шанса са Аном му је 2015. донијела ћерку.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана