Ова насловница магазина сликана је телефоном

Агенције
Ова насловница магазина сликана је телефоном

Аустралијски магазин "Ел" се осмијелио да објави насловницу која је настала уз помоћ "ајфона".

Аустралијанка Маргарет Ценг је добро познато име у свијету моде.


Прво смо је упознали као блогерку, а затим смо је све више виђали на великим недјељама моде, да би сада постала једна од најутицајних дама у свијету дизајна.

Поред успјешне сарадње са познатим брендовима, као и великог броја интервјуа које је дала за светске медије, Маргарет је добила прилику да се први пут фотографише за насловницу аустралијског "Ел" магазина.

Занимљиво је да је ова фотографија направљена уз помоћ "ајфон" телефона, што је готово незамисливо у данашњој продукцији.

Едиторијал је урађен на познатој Бонди плажи, током заласка сунца, а модни фотограф Џорџес Ентони је добио све похвале које се првенствено односе на фотографисање телефоном.

"Једна ствар ме је изненадила, а то је осјећај слободе да фотографишем и не бринем о објективу, стативу, повезивању са компјутером", рекао је овај умјетник.

Иначе, најновија насловна страна аустралијског "Ела" коју краси лијепо лице Маргарет, покупила је сјајне реакције људи широм свијета, који признају да никада не би помислили да је ова фотографија настала на овај начин.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана