Ова мајка троје дjеце се слика гола: Сви се питају шта јој каже муж?

Агенције
Ова мајка троје дjеце се слика гола: Сви се питају шта јој каже муж?

Марина Вовченко има 34 године, мајка је троје дjеце и инструкторка јоге. Постала је Инстаграм сензација пошто је почела да објављује фотографије у невjероватним позама, на којима је често гола.

Марина Вовченко је из Москве и има невjероватно затегнуто и флексибилно тијело. Родила је троје дјеце, а заштитни знак јој је обријана глава. Постала је Интернет сензација због својих провокативних фотографија на Инстаграму гдје има преко 145.000 пратилаца.


Њене јога позе су заиста импресивне, а Марина која је висока само 162 цм их често изводи потпуно гола. Наравно, ова жена добија много критика. Много је оних који јој поручују да би требало да се обуче с обзиром да има дјецу и мужа. Она је узвратила и рекла да нема чега да се стиди и да убудуће неће прихватати сугестије да буде скромнија и чеднија.

- Волим своје тијело и мислим да је ово најбољи акцесоар који жена може да има - рекла је и додала да у фармеркама и хаљинама резултати њених тренинга не би могли да се виде.

О реакцијама свог супруга на голишаве слике је рекла: "Мој супруг није мој власник и слободна сам да радим шта год мислим да је добро".

Марина тврди и да је њена дјеца воле такву каква јесте и да на њихову љубав не утиче то да ли на себи има одећу или је нема.

У једном од својих постова Марина открива женама како да обуздају неиздржив порив за храном.

- Почела сам с дијетом. Улазим у кухињу и видим земичку. Прођем поред ње и кажем: Живи смртнице! Сада се осјећам као Супермен. Хоћете да изгубите килажу? Отварајте фрижидер голи - пише Марина и додаје да на фрижидер треба да поставите магнете на којима су ваше слике из периода када сте најбоље изгледали.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана