Ова дjевојка се скида из хуманих разлога, а ево и којих ФОТО

Агенције
Ова дjевојка се скида из хуманих разлога, а ево и којих ФОТО

Ова америчка лепотица прикупља новац за очување дивљине и животиња које у њој живе тако што изводи стриптиз у клубовима. Њена плата покрива трошкове путовања у Африку, за која живи.

Бивша чирлидерсица Марлина Морено (24) је покренула сопствену фондацију која помаже дивљим и егзотичним животињама широм свијета. У току дана она студира биологију, а ноћу се скида у стриптиз клубовима. Новцем од тезги плаћа своја путовања у Африку.

Марлина је некада била и манекенка, али гламурозни живот радо замјенила џунглом, у коју је први пут отишла прије три године. Тада је престала да буде чирлидерсица.

Недавно је основала "Pink Monkey Media", компанију која прави документарце о конзервацији у дивљини.

За три године је посјетила осам држава у Азији, Африци и Јужној Америци, а посљедња дестинација јој је био Борнео у Индонезији гдје је радила са орангутанима.

"Одувијек сам жељела да путујем на егзотична мјеста, али нисам имала новца. Имала сам скромно дјетињство и нисмо много путовали. Пут којим идем посљедњих пар година ми је омогућио да се удам за дивљину и документарце које правим. То ми је променило живот. Тај стил живота је много другачији, али је невјероватан. Када се налазим у џунгли без шминке, људи не очекују да полугола играм у ноћним клубовима код куће. А када играм у Америци, људи су изненађени када чују да путујем и проводим мјесеце у дивљини", каже Марлина.

Она каже да су реакције људи на оно што ради јако занимљиве, посебно због предрасуда које сви имају.

"У мени виде лијепу девојку и одмах помисле да трошим много пара на изглед и да сам материјалиста", каже она.

Она открива да је у срцу одувијек била као дјечак.

"Мрзим шминку и бријање ногу. Ја заправо нисам женствена. Одрасла сам на фарми гдје сам јахала коње по пространствима и увијек сам била окружена животињама. Никада нисам планирала плес, то се само десило, али је одлично полазиште и успјела сам да спојим два потпуно различита свијета", каже она.

Слиједећа дестинација коју планира је Уганда.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана