Ова дјечија звијезда 10 година била у вези са својим оцем:

Срна
Ова дјечија звијезда 10 година била у вези са својим оцем:

Када је бивша дјечија звијезда Мекензи Филипс 2009. године у шоу Опре Винфри признала да је пуних 10 година била у инцестуозној вези с властитим оцем, славним музичарем Џоном Филипсом, свијет је био у шоку - баш као и чланови њихове породице који су за свјетски скандал сазнали преко телевизије.

"Папа Џон" из славне групе "Mamas and Papas" преминуо је осам година прије њеног признања, али је оно потресло њене полусестре Чајну и Бижу, као и Филипсову удовицу и бивше супруге.


Данас 56-годишњакиња, Мекензи је у новом гостовању код Опре признала да жали што је такву вијест јавно објавила.

"Једном када је наша тајна изашла на видјело, све је измакло контроли. Али једино што бих заправо промјенила јесте начин на који је моја породица за све сазнала. Требало је боље да их припремим за то да ћу све јавно да објавим", рекла је америчка глумица и пјевачица.

У својој биографији Мекензи је описала турбулентно дјетињство, младост и однос с оцем који јој је понудио кокаин када јој је било само 11 година. Према њеним ријечима, годинама су се заједно дрогирали, а у сексуалној вези су били пуних 10 година - од њене 19. године.

Везу је прекинула након што је остала трудна, а није била сигурна ко је отац детета. "Папа Џон" јој је тада платио абортус.

Глумица и пјевачица, чији је отац креирао легендарне хитове попут "Monday Monday" и "California Dramin'", невиност је изгубила с Миком Џегером, а већ прије тога изградила је филмску каријеру.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана