Ова четири знака никада не спуштају своје стандарде, вјерују у сродне душе

ГС
Ова четири знака никада не спуштају своје стандарде, вјерују у сродне душе

Постоје знакови хороскопа који имају репутацију дубоко емотивних, то су најосјетљивији и најромантичнији знаци који су највише склони да вjерују у сродне душе.

Сваки знак има другачији разлог што вјерује овај концепт: док неки цијене стабилност коју животни партнер нуди, други жуде за "хепиендом" из бајки и филмова о којима сви сањамо.

Рак

Један од најромантичнијих хороскопских знакова, Рак обожава љубав и замишља да ће имати прелијепу љубавну причу која ће се окончати вјенчањем. Будући да је толико везан за идеју сродне душе, овај знак има тенденцију да игнорише упозорења у вези, по сваку цијену чекајући "хепиенд" из бајке, пише Лепа и Срећна.

Бик

Знак којим влада планета Венера, романтичан и одан. Овај земљани знак цени стабилност више од свега, па му је циљ хармоничан однос са партнером који је поуздан. Међутим, Бик има веома практичну и независну природу, што значи да неће стварати притисак да нађе партнера ако не постоји никакав повољан знак. Вјерује у идеју о сродној души, али је увјерен да ће је срести у правом тренутку, па не форсира срећу.

Рибе

Највећи сањари зодијака су у стању да проведу сате и сате само размишљајући о будућем партнеру. Њихова бујна машта тјера их да замишљају како ће он изгледати, како ће размишљати, али и како ће се слагати с њим. Један од најромантичнијих и најосјетљивијих знакова, Рибе су привржене идеји о сродној души и брижни су и пажљиви партнери.

Вага

Знак под утицајем планете Венере, Вага је знак посвећен партнерству, па је разумљиво зашто овај ваздушни знак верује у своју сродну душу. Осим тога, Вага је искључиво у потрази за партнером који ће јој пружити хармоничан и емотиван однос, што и те како може да јој помогне да изгради везу на јаким темељима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана