Откривено шта се заправо догађа у кући Џоли-Пит: Деца пију алкохол и играју се ножевима

Агенције
Откривено шта се заправо догађа у кући Џоли-Пит: Деца пију алкохол и играју се ножевима

У дому славног пара влада тотално расуло, наводе дадиље које живе у кући овог пара, али и људи који су гости у њиховом дому.

Иако су Анђелина и Бред годинама покушавали да се представе као сјајна породица са шесторо дјеце, истина је чини се, ипак мало другачија.


У породици има шесторо дјеце, 15-годишњи Медокс, 12-годишњи Пакса и 11-годишња Захара, као и троје биолошке, десетогодишњу Шајлио и осмогодишње близанце Нокс и Вивијен.

Ситуација у кући је слиједећа. У кући је шест дадиља, по једна за свако дијете, као и кувари, с обзиром да Анђелина не воли да кува.

Живот у њиховом дому је прилично хаотичан.

Дјеца никад нису ишла у школу, осим Медокса, за којег Анђелина сматра да има висок ниво интелигенције, мада су и њега брзо исписали из школе. Бред је једном приликом изјавио да је ситуација у кући као из сцене у менталној институцији у филму "Лет изнад кукавичјег гнезда".

"Тако изгледа јутро у нашој кући. Хаос од јутра док се свјетла не угасе, а некад и послије тога", рекао је Бред, покушавши да се нашали, али истина није далеко од тога.

"Дијеца се стално свађају и псују, а Медокс и Пакс имају посебно лошу нарав. Медокс пије вино и вози ауто по имању. Дјеца више слушају Бреда, али су свакако много непослушна. Анђелина никад не диже глас на њих и буквално све им допушта. Њих двоје немају ама баш никакву контролу над дјецом. Она у сред ноћи трче ходницима и урлају на све стране. Шајло се облачи се као дјечак још од своје треће године, а они су је у томе подржавали. Бред је једном прилилком испричао да она захтјева да је зову Џон. Медокс је ту најтежи. Стално има ножеве и занимају га рат и пиштољи", испричала је дадиља.

Када је Медокс напунио седам година, причала је да је почела да му прави колекцију бодежа.

"Мама ми је купила први нож када сам имала 11 или 12 година, па сам и ја сада купила Медоксу неколико", рекла је Анђелина.

Осми рођендан дјечак је прославио у избјегличком кампу у Ираку.

"Дјеца током цијелог живота не знају за стабилност и дом, пошто се породица често сели и путује широм свијета. Осим куће у Лос Анђелесу, имају некретнине и у Њу Орлеансу и Француској, које често посјећују, затим изнајмљену кућу у Лондону, а често одсједају и у хотелима. Током трајања брака Бред и Анђелина често су их остављали са дадиљама како би неко вријеме провели сами. Пошто је свако дијете имало своју дадиљу, никада нису морали да их хране или да обављају друге послове око њих. Због тога што често путују, деца стално пате од џет-лега, и у таквим ситуацијама дадиље их чувају по целу ноћ, остају будне са њима, док мама и тата чврсто спавају у својој соби", причају извори.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана