Откривено љубавно гнијездо Ане и Бастијана

ГС
Откривено љубавно гнијездо Ане и Бастијана

Ана Ивановић и Бастијан Швајнштајгер и те како уживају у пензионерским данима. Зарадили су огроман новац током каријере, имају троје дјеце и сада заслужено одмарају у свом рају на земљи на Мајорци.

Некадашњи спортисти породично гнијездо на Балеарима свили су у једном од најлуксузнијих резиденцијалних шпанских насеља, Сон Види, које се налази на само 15 минута вожње од главног града Палме и познато је као "Беверли Хилс Мајорке". Цијело насеље је под огромним 24-часовним мјерама обезбјеђења и њиме није могуће прошетати уколико долазак није раније најављен код неког од резидената.

- Ту су тренутно Ана и Бастијан са дјецом. Обожавају да проводе љета овдје, а и током године су више ту него у Аустрији, јер је клима овдје фантастична. Дивни људи, културни. Заљубљени су као првог дана, невјероватно. Иду често и до Палме, доста су и на путовањима. Богаташи су махом бахати, али они се понашају као сав нормалан свијет, иако им је на располагању све што пожеле. Свако јутро и предвече, кад није јако сунце, одлазе на приватну плажу са дјецом, јако су лијепо васпитали дјечаке. Доста времена проводе и на својој јахти, крстаре по обали и бирају мање, интимне плаже за одмор. Имају дадиљу за синове, али су они тако посвећени родитељи да им она није ни потребна. Како је цијела Сон Вида у зеленилу, сваки дан заједно и тренирају, трче, возе бицикл, играју тенис. Они су и велики фанови голфа, а овдје су неки од најбољих терена за голф на свијету - рекао је чувар насеља, а онда се у разговор укључио још један радник из комплекса:

- Њихова вила је једна од најљепших овдје. Ана је изабрала ово мјесто јер су овдје на првом мјесту загарантовани приватност и безбједност. Многи су се распитивали код агената за некретнине да ли је њихов дом на продају, нудили су им и дуплу цифру од оне коју је Ана дала за вилу, али они нису хтјели ни да чују за то. Знам да су неки Британци нудили 15 милиона, али нису били заинтересовани. Занимљиво је да ексклузивности овог мјеста доприноси и чињеница да у овом насељу има само 450 вила, а заинтересованих је превише. Имају савршен поглед на море, планину, природа је нестварна. Палма им је близу, многе интернационалне школе за дјецу исто. Прије пет година, мало прије пандемије, реновирали су цијелу вилу, радници су овдје радили мјесецима свакодневно. Овдје се причало да је само за реновирање дала скоро три милиона евра.

Иначе, Ана је вилу од 950 квадрата купила 2008. године и тада је за њу наводно искеширала 4.5 милиона евра, а некретнина се налази на имању које се простире на невјероватних 6.000 квадратних метара, пише Блиц.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана