Откривено колико ће Кевин Костнер плаћати супруги, тврдила је да је луксуз у генима њихове дјеце

GS
Foto: Twitter

Кевину Костнеру је, како преноси ТМЗ, наређено да својој супруги Кристин Баумгартнер плаћа 63.209 долара мјесечно на име издржавања дјеце након дуге и спорне правне битке.

Судија из Лос Ангелеса који је надгледао случај донио је одлуку у петак, одобравајући глумчеву предложену суму, наводи ТМЗ. Током свог свједочења на суду, звијезда серије "Јелоустон" је наводно рекао да жели своју имовину препустити својој дјеци и инсистирао да "не крије новац од своје жене."

Пресуда је дошла као побједа за глумца, којем је провизорно наређено у јулу да плаћа 129.755 долара мјесечно бившој дизајнерици торбица за њихово троје дјеце - Кајдена (16), Хајес (14) и Грејс (13).

Међутим, раније ове седмице, Баумгартнер (49), поднијела је захтјев за повећање тог износа на 175.057 долара, рекавши да жели да њихова дјеца "уживају у истом стилу живота" с оба родитеља.

Током судског саслушања у четвртак на којем се расправљало о њеном захтјеву, Баумгартнер је смањила ту цифру на 161.592 долара након посљедње процјене форензичког рачуновође.

Ипак, она је тврдила да је луксузни живот "у овом тренутку у ДНК њихове дјеце".

Баумгартнер је потом навела све спортове којима се тинејџери баве, као и куће које породица посједује, тврдећи да је њен мотив био "много више" од материјалних ствари, преноси Кликс

"То је искуство", рекла је она на суду, описујући породичну кућу као "заједницу".

Према Баумгартнер, тај "животни стандард" би требао укључивати ​​кућу "упоредиву" са Костнеровом кућом вриједном 145 милиона долара и "луксузни одмор" приватним авионима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана