Откривено која позната личност учествује у оргијама?

Агенције
Откривено која позната личност учествује у оргијама?

Већ нједељу дана медији брује о томе који је познати британски пар учествовао у секс скандалу. Како пише "National Enquirer" Дејвид Фурниш је преварио свог супруга Елтона Џона с другим паром.

Секс скандал у коме је један позната личност имала односе с другим паром је једна од топ тема британских таблоида. Сви детаљи су познати, новинари наводно имају и фотографије и љубавна писма која су својевремено љубавници размjењивали, али им суд брани да објаве било шта због заштите актера и њихове дjеце.

Иако британски медији не смију да пишу о томе, амерички "National Enquirer је објавио насловницу с фотографијом избезумљеног Елтона Џона на којој пише да га је преварио супруг, а спомиње се и развод тежак 450 милиона долара.

Оно што се зна јесте да се веза спорног љубавног тројца завршила прије три године, а актери се нису растали у непријатељству, већ су остали у добрим односима, све док тај (још) непознати брачни пар није одлучио да причу прода медијима.

Спор се води на суду у Британији, а претпоставља се да га је покренуо Елтон Џон, а суд сматра да је право на заштиту приватности у овом случају јаче од права јавности да зна.

Занимљиво је и то да британски таблоиди о овоме нису објавили ни ријеч, јер о случају је забрањено писати у Британији. Елтон и Дејвид су своје цивилно партнерство склопљено 2005. претворили у брак 2014. године. Интимно вјенчање су организовали на свом имању у Беркширу уз славне пријатеље.

Споран љубавни однос с другим брачним паром се догађао у вријеме док Дејвид и Елтон још нису били у браку, а своју везу су описивали као отворену, што значи да су допуштали повремене "излете".

Уколико се ипак након скандала одлуче за развод чека их мучна бракоразводна парница око финанција већ и око старатељства над синовима – шестогодишњим Закаријем и трогодишњим Елијахом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана