Oткривени детаљи развода Монике и Венсана

24sata.hr
Oткривени детаљи развода Монике и Венсана

По многима једна од најлепших жена на свету, Моника Белучи (49) објавила је да се разводи од Венсана Касела (46) након 14 година брака, али се испоставило да глумачки пар годинама уопште није живио заједно.

Италијанска штампа пренијела је вест да је познати пар одлучио споразумно да се разведе након 14 година брака.

Међутим, према најновијим сазнањима, Моника је посљедњих неколико година живјела у становима у Риму и Паризу, док је Касел живио углавном у Бразилу. Већ неколико година познати пар уопште није живио под истим кровом.

Касел је својевремено признао да су он и Белучијева веома различите особе и да је то кључ опстанка њиховог дугогодишњег брака. Познати пар био је у вези три године прије него што су рјешили да се вјенчају, а имају две ћерке.

Вијест да се пар разишао потврдио је и глумичин портпарол. Пар се вјенчао 1999. године и има двије ћерке, Деву и Леони. Италијанска филмска дива тренутно је у Србији и Републици Српској гдје снима филм “На млијечном путу” Емира Кустурице у којем има главну улогу.

Глумица је 2011. године изјавила да не би имала ништа против да је супруг превари уколико би били раздвојени најмање два мјесеца.

“Страст можете осјетити према најгорем човјеку на свјету. Но, то нема ништа с партнерством и животом. Важнији су повјерење и сигурност да ће ваш партнер бити уз вас када је то потребно. То је важније него сама вијерност. Било би сулудо очекивати од њега да ми буде вјеран ако ме није видео два мјесеца. Мислим да је Венсан веома секси. Важно је на тај начин размишљати о свом супругу. Али, он није нормалан мушкарац. Понекад га толико волим, а понекад би га најрадије убила”, изјавила је глумица тада.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана