Oткривена тужна тајна Марлона Брандо: Нисам их звао дjецом, него пропустима

Глас Српске
Oткривена тужна тајна Марлона Брандо: Нисам их звао дjецом, него пропустима

У вили легендарног Марлон Бранда пронађена је касета са 300 сати разговора са покојним глумцем. Брандо је говорио о свом тужном животу и многобројној дjеци.

"Мој је живот био гламурозан, али неиспуњен. Тражио сам себе и љубав, а ништа нисам пронашао", записано је тонски, препознатљивим храпавим гласом холивудског заводника без премца. Током живота ране из дjетињства и младости су га стигле.


"Преједао се, па онда гладовао још од шездесетих година. Тиме је покушао да закрпи ране које су му узроковали родитељи, мајка алкохоличарка и отац који га је до своје смрти јавно омаловажавао и критиковао чак и пред новинарима", рекао је Стивен Рилеј, Брандонов колега. Брандо је био познат да врхунски "чита" људе и "скида" њихова лица за своје улоге, али за њега су пријатељство и љубав били лаж.

У дуго скриваним интервјуима Брандо се осврнуо и на то колико је био лош отац својој дjеци, којих је било шеснаесторо.

Покојни син Кристијан 1990. у очевој кући убио је тадашњег дjечка своје полусестре Чејне Брандо.

Он је завршио у затвору, а несрећна дjевојка се пет година касније обjесила у мајчиној кући на Тахитију. Отац јој није ни био на сахрани, а своје потомке глумац је звао "пропустима".

Марлон Брандо преминуо је 2004. године. Био је изузетно гоjазан, деформисан и имао је дијабетес. Некад икона сексепила Марлон Брандо је пред смрт имао више од 130 килограма.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана