Откривена тајна пољупца Анђелине Џоли и њеног брата

Dnevnik.hr
Откривена тајна пољупца Анђелине Џоли и њеног брата

О пољупцу славне Анђелине Џоли и њеног старијег брата Џејмса дуго се причало. Након што је Анђелина 2000. проглашена добитницом Оскара за споредну улогу, страствено је пољубила свог брата што су медији бурно попратили. Сама Анђелина је реаговала изјавом да је "тренутно јако заљубљена у свог брата".

Иако је многима то изгледало помало чудно, породични пријатељ Цис Рандл каже да је то у ствари прилично нормално, пише Мирор.

Цис је био пријатељ Анђелинине мајке Марселине и помагао јој је да се брине се око њене дјеце. Управо је он рекао да у том пољупцу није било ничег осим братско-сестринске љубави.

"Тог дана када га је пољубила на додјели награде Оскар био је први дан када је њихова мајка Марселине кренула на лијечење од рака. Напустили су болницу заједно и дошли заједно", рекао је.

'Нико није знао да су цио тај дан провели у болници и у њиховом чину није било ничег инцестуозног. Због свега што им се догодило били су веома блиски и имали су само једно друго", додао је.

Славна глумица недавно је упловила у брачну луку с дугогодишњим партнером Бредом Питом.

Интимно вјенчање за само 20-ак пријатеља и чланова породице одржано је у Француској, а часопис Пеопле објавио је ексклузивне фотографије вјенчања, као и Анђелинине јединствене вјенчанице, која је била украшена цртежима њене дјеце.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана