Откривена тајна како је Адел смршала невјероватних 45 килограма

ГС
Откривена тајна како је Адел смршала невјероватних 45 килограма

Када се појавила на свјетској музичкој сцени, пjевачица Адел пажњу на себе је скренула пјесмама, које су одмах постале хитови и то остале до дана данашњег.

Надимак "бијела Арета Френклин" пјевачица није добила само због свог невјероватног гласа, већ и због сличне тјелесне конституције са великом музичком звијездом. 


Ипак, прије више од две године, све је изненадило појављивање фотографија у јавности на којима је пјевачица показала своју витку фигуру. Сви су се питали - како?

Како пишу страни медији, пјевачица је наводно радила са хипнотерапеуткињом Сузаном Хепбурн, која јој је још 2014. помогла да престане да конзумира цигарете.

Докторка је процес мршављења клијената упоредила са поправком рачунара.

"Улазим у ваш мозак и откривам због чега једете сву ту храну и бришем те "неисправне" датотеке док сте под хипнозом", рекла је Сузан.

Пјевачица је трансформацију започела након развода, а посљедњих годину дана линију је довела до савршенства.

Више пута је нагласила да је губитак од 45 килограма био више резултат вјежбања, него рестриктивне исхране.

"Лјуди су шокирани јер нисам дијелила своје "путовање" са целим свијетом. Навикли су на то да људи све документују на друштвеним мрежама, а већина људи који су медијски експонирани имају проблем и са промовисањем врсте режима исхране који практикују. Уосталом, нисам хтјела да дијелим. Урадила сам то због себе, а не због других", рекла је Адел.

Када је пјевачица смршала, и домаћи и страни медији тврдили су да је Адел била на тзв. сиртфуд дијети, међутим, она је одлучила да стане на крај гласинама.

"Није истина да сам била на сиртфуд дијети. Промијенила сам свој начин исхране, али то није дио никакве дијете. Кључ је у тренинзима, јер често вјежбам и четири пута на дан", открила је пјевачица.

Како каже, највише јој смета што њену трансформацију сматрају осветом.

"Мислим да људи желе да прикажу разведену жену која измиче контроли. Јер, шта је жена без мужа? То је смијешно. Наравно да сам промијенила свој живот због себе", закључила је популарна пјевачица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана