Откривена годинама чувана тајна највећег секс-симбола

Агенције
Откривена годинама чувана тајна највећег секс-симбола

Пријатељица Мерилин Монро Фрида Хал преминула је прије три године, али је пријатељима прије смрти открила тајну глумице коју је дуго чувала.

Фрида је открила да је Мерилин Монро остала трудна са француским колегом Ивом Монтаном док је била у браку са Артуром Милером. Такође, она је чувала фотографије трудне Мерилин од очију јавности, које су, након Фридине смрти, продате на аукцији.


"Фрида је била веома поносна што има те фотографије. Рекла је да су снимљене на љето 1960. године. Трудноћу је морала да крије, јер Милер није био отац дјетета", рекао је комшија глумичине пријатељице Тони Мичелс.

Глумица је тада имала 34 године и ову тајну однијела је са собом у гроб. Мичелс је додао и да му се Фрида повјерила да јој је Мерилин рекла да је изгубила бебу. Остало је непознато да ли је у питању био спонтани побачај или је рјешила да абортира.

Јавност је мислила да је дијете које је Мерилин Монро носила дијете њеног супруга и да је абортирала, јер је трудноћа била ванматерична све до сада, док се није сазнала истина.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана