Откривају се детаљи Бајагиног развода: Од 2019. није живио са супругом

ГС
Откривају се детаљи Бајагиног развода: Од 2019. није живио са супругом

Прије два дана јавност је сазнала да се Бајага развео се од супруге Емилије.

- Не знам тачан разлог због којег су се растали, али поуздано знам да од 2019. нису живјели заједно. Вјероватно су мислили да ће пребродити кризу и нису одмах поднијели захтјев за споразумни развод, али како се то није десило, одлучили су да брак и формално окончају. То се се десило у мају 2021. године, када је било посљедње рочиште на суду и тад је разведен њихов брак - наводи саговорник близак музичару, а преноси Курир.рс.

Музичар није желио да се ова вијест прошири у медијима и на све начине је хтио да сакрије да се развео од жене, тврди овај извор.

Он не воли да се његово име провлачи по новинама у другом контексту осим кад је музика у питању. О разводу, знам поуздано, ни својим пријатељима није причао детаље. Неколицина њих зна за то, али га ништа не питају. Бајага одржава редован контакт с дјецом, постао је деда, јер је његов син добио дијете, по том питању све функционише у најбољем реду. Колико знам, и његова бивша жена такођер са дјецом има редован контакт и виђају се, али не знам у каквом је односу са Бајагом након развода - рекао је извор за "Курир".

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана