Отказан бесплатан концерт Јелене Карлеуше

Мондо
Отказан бесплатан концерт Јелене Карлеуше

Пјевачица је својим фановима обећала још један концерт вечерас, али изгледа да се то ипак неће догодити, пишу домаћи медији. "Sky Music" саопштио је да "што се њих тиче, концерта неће бити".

Рака Марић који је био задужен за организацију и техничку подршку Јелениног концерта у изјави за "Блиц" рекао је да се концерт неће одржати јер "пуно ствари треба одрадити".

- Много тога има да се уради, почев од опреме, обезбеђења, пријаве концерта полицији. Не може се само рећи певаћу и сутра и прекосутра, рекао је Марић.

Фирма " Sky Music", која је рентирала опрему за синоћни концерт Јелене Карлеуше на Ушћу, истиче да не сноси никакву одговорност за то што на ЛЕД екранима није емитовано оно што је било планирано.

- С обзиром на то да је да је у појединим медијима објављено да је на концерту Јелене Карлеуше на Ушћу било проблема са техником, конкретно са ЛЕД екранима, овом приликом наглашавамо да су екрани били потпуно исправни као и сва техника која је функционисала беспрекорно, како на свим техничким пробама, тако и на самом концерту, наведено је у саопштењу " Sky Music", које је достављено Монду.

Из те фирме су истакли да одговорност за неемитовање садржаја на екранима, који су, како је наведено, били потпуно исправни, има "искључиво креативни тим Јелене Карлеуше, који је био задужен за режију и пуштање видео материјала".

Непосредно након овог саопштења, Мондо је добио допуну са исте адресе. Али, та допуна је врло битна.

- Хвала на питањима у вези са целим случајем, али не желимо да упиремо прстом ни у кога, само да истакнемо да је наша техника радила савршено и да што се нас тиче концерта неће бити вечерас.

Пјевачица је више пута током концерта рекла да се "неко уротио" против ње и да жели да јој планирани спектакл не успије, као и да је она јача од свих недаћа.

Зато је усред концерта одлучила да понови наступ дан касније, односно вечерас, потпуно бесплатно.

- Ако треба да поновим пет пута, поновићу, док не успе, поручила је она.

С обзиром на последњу информацију из "Скy Мусиц" ни у недељу увече Карлеушин концерт неће бити остварен у потпуности онако како га је била замислила и планирала.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана