Откако је у вези с најљепшом женом на свијету, глумац све запуштенији

Агенције
Откако је у вези с најљепшом женом на свијету, глумац све запуштенији

Славни глумац посљедњих мјесеци се опустио и запустио. Као да му није дјевојка једна од најлепших жена на свијету, руска манекенка Ирина Шајк. Бредли Купер посљедњих мјесеци његује врло лежерни стил, од којег не одустаје ни на црвеном тепиху.

Наиме, синоћ је у Лос Анђелесу одржана премијера филма "War Dogs ", на којој се Брадли појавио с дугом косом и брадом, на којима су биле врло видљиве сjеде те у комбинацији, која је примеренија за љетњи излазак, него за црвени тепих.

У свјетло-плавом одијелу и поло мајици, Бредли нас је натјерао да се запитамо шта се догодило с једним од најзгоднијих и најбоље обучених холивудских фрајера, од чијих су плавих очију, бројним женама клецала кољена.

Подсјетимо, прве гласине о пару јавиле су се у мају 2015. године. Ирина је претходно била у 5-годишњој вези с фудбалером Кристијаном Роналдом, а Бредли с младом манекенком Суки Ватерхаус.

Иако се неколико пута шушкало како им је веза у кризи, наводно због тога што мами Купер Ирина не одговара, пар је и даље срећан и заљубљен, али често их раздвоје пословне обавезе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана