Отац Елона Муска: Није поносан на сина милијардера, не жели ни возити Теслу

ГС
Отац Елона Муска: Није поносан на сина милијардера, не жели ни возити Теслу

Еррол Муск, отац Елона Мука, признао је да није поносан на свог сина милијардера, као и да не вози Теслу.

Старији Муск „душу је отворио“ у радијском интервјуу за  Kyle and Jackie O Show.

Отац извршног директора Тесле рекао је да је по његову мишљењу Елон „премашио границу“ онога што је сматрао успјехом.

Када су га упитали одакле Елону његова генијалност, његов је отац сугерирао да је за то можда крив мљекар који их је тада посјећивао, а не он или његова мајка Маyе, а затим је рекао да није поносан на свога сина.

„Твој потомак је гениј. Вриједи толико новца и створио је толико тога да му то не можете одузети. Јесте ли поносни?“ упитао га је водитељ.

„Нисам. Знате, ми смо породица која већ дуго ради свашта, није да смо одједном почели нешто радити“, рекао је Еррол и додао да се сва његова дјеца већ дуго баве „занимљивим стварима“ и да ниједном није тражио милостињу од свог сина милијардера.

Он је открио да је Елонов млађи брат Кимбал његов понос. Кимбал је такођер милијардер, иако ни приближно толико богат као старији брат Елон, који слови за најбогатијег човјека на свијету.

На питање водитеља вози ли Теслу, одговорио је да он радије преферира Бентлu, Ролс Роjс и Мерцедес-Бенз. Такођер, је напоменуо да му његов син не даје новац.

„Ми смо врло штедљива и шкрта породица. Ако желим нешто потрошити, морам одговорити на 100 питања - зашто. Елон такођер живи врло штедљивим животом. На послу је већ у шест сати ујутро“, казао је, преоси Klix.ba.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана