Отац Бритни Спирс пристао да одустане од старатељства над њом

Aгенције
Отац Бритни Спирс пристао да одустане од старатељства над њом

ЛОС АНЂЕЛЕС – Џејми Спирс, отац Бритни Спирс сложио се да одступи с функције старатеља поп звијезде, према новом извјештају суда.

Џејми Спирс је био старатељ Бритни Спирс  13 година, а посљедњих седмица њих двоје су имали неколико сукоба у судници у вези са његовим надзором над њеном имовином од приближно 60 милиона долара.

Британски „Индепендент” наводи да је отац пјевачице рекао да намерава да сарађује са судом и новим адвокатом његове ћерке како би средили њен миран прелаз на новог старатеља.

ТМЗ је објавио да је адвокат Џејмија Спирса суду доставио допис у ком се наводи да „не постоји основ“ за суспендовање или уклањање господина Спирса са мјеста старатеља“, али да он не жели да улази у јавну битку са својом ћерком око његове улоге.

-Без обзира на његову формалну титулу, господин Спирс ће увијек бити отац госпођице Спирс, увијек ће је вољети безусловно и увијек ће водити рачуна о ономе што је њој у најбољем интересу - наводи се у поднеску суду.

У документу се такође напада Лин Спирс, Бритнина мајка, за коју се наводи да није имала готово никакву улогу у старатељству, као и у Бритнином животу у посљедњих 13 година.

Бритни Спирс (39) рекла је у јуну на суду у Лос Анђелесу да је старатељство злостављање и да „жели свој живот назад“. Отац јој је старатељ од 2008. када је имала нервни слом.

Старатељство је одређено након што је Спирс затражио од суда овлашћења да надзире живот своје ћерке због, како је навео, забринутости за њено ментално здравље.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана