Отац Андреја Пејића: Не могу да се одрекнем сина

Блиц
Отац Андреја Пејића: Не могу да се одрекнем сина

Београд - Андреј Пејић, манекен спрског порекла, један је од најуспјешнијих манекена на свјету због чињенице да може да буде и женски и мушки модел. Иако његовом тати добацују на улици, Влада Пејић поносан је на свог сина и тврди да је пресликан он.

- Личи на тату. И висином и ликом. Потпуно пресликан. Још из гимназијских дана, па нема никакве разлике. Једино што тата сад мало нема косу, мало је остарио, али на мене личи - поносно је рекао отац контроверзног манекена за магазин "Пулс".

Влада Пејић живи у Тузли, а син му често долази у посјету. Ипак, суграђани и комшије нису одушевљени Андрејевим позивом.
 

- Па шта ћу сад, он је мој син, не могу се одрећи свог дјетета. Јесте чудан људима овдје, знате какав је Балкан, не прихватају такве ствари баш најбоље, али ето, зато су и отишли у Аустралију. Овдје се људи смију на улици, добацују, знате какви су, али он је хтио да се бави манекенством, то је његова одлука и ја нисам желио да се мјешам - рекао је Влада.
 

Андреј се родио у Тузли 1991, а наредне године доселио се са родитељима, Владом и Јадранком, у Београд. Након што су се његови родитељи развели 1996, одселио се са мамом и братом Игором у Аустралију.
 

- Пустио сам их да оду, овдје је ионако било све лошије. Уосталом, да је остао овдје, он никада ништа не би урадио. Овдје људи то не разумију, превише смо ми конзервативна средина за тако нешто. Тамо је то нормално - сматра Влада.
 

На питање о Андрејевој сексуалној склоности, Влада одговара да је у питању само посао.
- Није он геј, није хомосексуалац, трансвестит, то је само његов посао. Он се једноставно тако родио. Деси се неки поремећај хормона и човек се тако роди, па није он једини. Он је једноставно лијеп. Прелијеп - поносно је рекао Андрејев отац.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана