Осудили су је да је саможива мајка, а она је тако покренула свој бизнис

Агенције
Осудили су је да је саможива мајка, а она је тако покренула свој бизнис

Сигурно се сјећате болегерке и мајке троје дјеце Марије Кејнг која је прије годину дана изазвала бијес јавности када је окачила слику на којој позира са својом дјецом и показује своје мишиће на Фејсбуку.

Многе мајке су се нашле увређене и љуте јер је Марија крај фотографије написала: “Који је ваш изговор?” Тада су кренуле осуде да је она саможива и себична, а упркос увредама које је добила Марија јеи тада на племенит начин одговорила својим критичаркама:

"Јако ми је жао што је моја слика с дјецом изазвала овакве реакције. Не треба да вам причам своју причу да сам се борила с поремећајем у исхрани, да радим чак два посла, да нисам инструкторка фитнеса, немам бебиситерку и није у питању генетика јер нисам по природи мршава. Оно што сте ви написали је само ваша ствар. Када научите да владате својим тијелом, животом и судбином тада ће и ваше мисли бити чистије и добронамерније. Ја нисам крива за ваше негативно осјећање, ви сте”, написала је Марија.

И годину дана након, Марија се са још неколико фит мама сликала за годишњи календар гдје показују своја затегнута тијела на којима су напорно радиле од како су се породиле.

Она је основала и организацију “No Ehuse Mom Group” која охрабрује све мајке да се више посвете здрављу и вјежбању.

Календар укључује и савjете за исхрану, идеје за вjежбање као и како организовати вријеме за четири тренинга недјељно када сте запослена мама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана