Оставите Мајли Сајрус на миру

Aгенције
Оставите Мајли Сајрус на миру

Поп сензација, Лејди Гага је у недавном гостовању искрено говорила о свом животу, те се осврнула на недавни наступ Мајли Сајрус.

Иако је и сама Лејди Гага приредила прилично незабораван наступ, сви су причали о Мајли Сајрус и њеном "тверковању" на сцени.

"Мислим да би сви требало да је оставе на миру", рекла је Гага за Сајрусову - "У питању је поп музика. Сви имају право на сопствено умјетничко изражавање, а уколико имате проблем са тим, једноставно промјените канал. Не разумијем потребу да се непрестано неко критикује... Она има двадесет година и скидам јој капу. Она одраста пред цијелим свијетом."

Гага је такође рекла да људи треба да престану са употребом израза "тверковање", те причала о дрогама. Признала је да је била фан екстазија, али је и упозорила гледаоце да се одговорно "забављају".

Она је током гостовања у емисији "Watch What Happens: Live" открила и који јој је одевни комад био најдражи. Вjеровали или не, то је хаљина од меса коју је носила на додели MTV видео награда 2010. године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана