Оставила мушкарца пред само вјенчање: Све одбацила, започела живот од нуле

Г.С.
Оставила мушкарца пред само вјенчање: Све одбацила, започела живот од нуле

Гвинет Палтроу је одувијек била у центру пажње због својих љубавних веза.

Глумица Гвинет Палтроу прославила је 52. рођендан, али ако је судити по њеној виткој линији и младоликом изгледу, нико не би рекао да је ушла у шесту деценију, како пишу страни медији.

У животу се није превише стресирала, знају да се нашале њени обожаватељи, алудирајући на то да је одрасла у имућној породици, као кћерка познате глумице Блит Денер и редитеља Бруса Палтроуа. Кренула је маминим стопама и изградила успјешну каријеру, а тамо гдје је највише имала „киксеве“ била је љубав.

Својим везама је увелике пленила пажњу, нарочито оном с глумцем Бредом Питом, с којим се замало вјенчала. Били су заједно од 1994. до 1997., а Гвинет је имала 24 године кад су се заручили. Наизглед су били савршен пар, али Палтроу није била спремна за брак. Рашкинула је с Бредом прије вјенчања, али је научила важну животну лекцију. С обзиром на то да су и она и Бред били врло славне особе, спознала је колико је важна дискреција у љубавном животу, преноси Ало.

Након Пита, упустила се у љубавну авантуру с још једним славним мушкарцем - Беном Афлеком. Сарађивали су на филму „Заљубљени Шекспир“, а онда су се разишли почетком 1999. године. Ипак, Гвинет је успјела да наговори Бена да с њом глуми и идуће године у филму „Баунс“, и тада су обновили везу. Љубав је пукла неколико мјесеци касније.

Крајем 2002., у периоду који је за Палтроу био најтежи јер јој је преминуо отац, Гвинет је упознала пјевача групе Цолдплаy, Криса Мартина. Вјенчали су се идуће године јер је Палтроу била трудна. Родила је кћерку Епл, а двије године касније и сина Мозеса. Пар се растао 2016., а Гвинет је касније говорила да јој је с Крисом увијек „нешто недостајало.“ Договорили су се да ће заједно бринути о дјеци, а данас су у толико добрим односима да се не сматрају пријатељима, већ братом и сестром.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана