Оснивач Телеграма некад и сад: Трансформација која шокира интернет! (ВИДЕО)

ГС
Оснивач Телеграма некад и сад: Трансформација која шокира интернет! (ВИДЕО)

Павел Дуров, оснивач и извршни директор Телеграма, недавно се нашао у центру пажње, не само због хапшења у Француској, већ и због значајне промјене изгледа.

Ова драматична трансформација, наглашена фотографијама прије и послије које круже интернетом, довела је до широко распрострањених спекулација о пластичним операцијама.

Бура је почела вирусном објавом у којој се пореде фотографије Павела Дурова од прије неколико година и сада.

Слике откривају огромну промјену: Дуров сада има пуну косу и примјетно извајану грађу, што је другачије од његовог претходног изгледа. Ова трансформација је изазвала интензивну дискусију на друштвеним мрежама.

Корисници друштвених мрежа примјетили су и да му је другачији облик лица. На популарним налозима почеле су муњевито да се шире његове фотографије, са коментарима попут „Павел Дуров прије трансплантације косе и пластичне операције”, као и „Дуров прије 15 милијарди и послије”.

„Прије и послије 15 милијарди“

Драстична промјена Дурова није само подстакла спекулације о пластичној хирургији, већ је интензивирала гласине о његовом личном животу.

Контраст између његовог старог и новог изгледа навео је многе да се запитају да ли је његово богатство играло улогу у његовој трансформацији. Објава је брзо постала вирусна, изазвавши налет реакција. Један корисник је прокоментарисао:

- Ово само показује да нисмо ружни, ми смо само сиромашни“, док је други примјетио: „Језиво шта пластична хирургија може учинити нечијем лицу“. Други су се јавили са коментарима попут: „Да имам његове милијарде, урадио бих исте ствари да побољшам свој изглед“ и „Изгледаће лијепо у затвору. Добро потрошен новац.“

Хапшење у Француској

Дуров се почетком септембра огласио први пут у јавности, након што је недавно био ухапшен и провео четири дана иза решетака у Паризу.

– Полиција ме је прошлог мјесеца четири дана испитивала по доласку у Париз. Сматрали су ме одговорним због тога што други користе илегално Телеграм, а због тога што француске власти нису добиле званичан одговор на упите послате Телеграму – навео је Павел Дуров између осталог у поруци на својој друштвеној мрежи, преноси Блиц.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана