Оскаровац признао да се љубио са колегом: “Догодио се пољубац. Он га је иницирао”

Агенције
Оскаровац признао да се љубио са колегом: “Догодио се пољубац. Он га је иницирао”

Оскаровац Рами Малек, који глуми у новом филму о Џејмсу Бонду “No Time To Die”, у интервјуу за “The Late Show” са Стивеном Колбером признао је да се пољубио са главним глумцем Данијелом Крејгом.

Говорећи о свом раду на филму са Данијелом Крејгом, Малек је испричао како се догодио пољубац.

“Имали смо једну веома компликовану сцену. Седели смо сатима и расправљали са редитељем Керијем Фукунагом о снимању те врло комплексне сцене”, рекао је Малек и додао:

“Одједном ме је зграбио и подигао. Нисам сигуран ко је од нас двојице иницирао слиједећи тренутак, али догодио се пољубац. Данијел га је иницирао. Ја сам био затечен. Требало ми је мало да се снађем, а онда сам се запитао да ли сам ја слиједећа Бонд дјевојка”, нашалио се Рами.

Иако га је Данијелов потез изненадио, Малек је рекао да му је његово показивање пажње и наклоности пријало. Ово је иначе 25. филм из франшизе о Џејмсу Бонду, а носи назив “No Time To Die”.

Премијера се очекује у априлу слиједеће године, а Рами у њему глуми терористу, на шта је пристао само под условом да глуми “неутралног терористу”. Рами, који је иначе египатског поријекла, желио је да његов лик буде “неутрални терориста” и на томе је инсистирао.

“Мој лик јесте сјајан, и веома сам узбуђен. Али сам рекао редитељу, он не смије да буде повезан ни са једном религијом, ни са једном идеологијом. Он не смије да се идентификује са неким постојећим групама. То никако не бих прихватио, и ако сте ме позвали само због мог порекла, онда заборавите,” рекао је Малек.

“Али визија редитеља Фукунаге није била таква, и заједно смо осмислили једног веома другачијег терористу,” додао је он.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана