Оскар - спектакл у дворани Борик

A. Р.
Оскар - спектакл у дворани Борик

"Оскар популарности Републике Српске" биће одржан вечерас у 20 часова у бањолучкој дворани "Борик".

Ова музичка манифестација одржава се 12. пут, а окупља најзначајнија имена из свијета естраде који су дали свој допринос у протеклој години. 

Директор "Квин естраде", која организује ову манифестацију, Зоран Ђурић каже да је "Оскар популарности РС" најспектакуларнији музички догађај у региону.

Сви који вечерас дођу у дворану "Борик" пропратиће наступ пјевача и бендова из региона, који ће се представити својим хитовима.

На "Оскару популарности РС" наступиће Нина Бадрић, Хари Варешановић, "Рибља чорба", Јелена Карлеуша, Халид Бешлић, Селма Бајрами, Yенан Лончаревић, "Aмадеус бенд", Жељко Самарyић, Aцо Пејовић, Ивана Селаков, Дарко Радовановић, Јелена Томашевић, Шако Полумента, оркестар Дејана Петровића, побједници Гуче, Јован Перишић, Миле Китић, Вики Миљковић...

Зоран Ђурић је најавио да ће ове године куриозитет бити у томе што ће сви учесници пјевати уживо, тако да ће то још више дати на квалитету саме манифестације.

Селма Бајрами

Зоран Ђурић је рекао да ће пјевачица Селма Бајрами, упркос инциденту, који јој се догодио у Београду, наступити на "Оскару популарности РС".

- Селма Бајрами ће сигурно бити на сцени, што је потврдила. "Оскар популарности" ће бити велики спектакл, а Бања Лука ће постати музички центар - каже Зоран Ђурић, који је и менаyер Селме Бајрами. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана